Prive beleid

“777.nl”

Casino de Spa (hierna “777.nl”) streeft ernaar om persoonlijke data te beschermen. We nemen hiervoor alle nodige actie om de privacy van onze bezoekers en gebruikers (hierna de “Gebruikers”) van de online gaming site www.casino777.nl (hierna “de Site”).

Gebruikers vinden hieronder de bepalingen aangaande de verwerking van persoonlijke data die van toepassing zijn gedurende elk bezoek of elk gebruik van de Site door de Gebruikers (hierna “Prive beleid”)

Inhoud:

1. Achtergrond

2. Verwerking van persoonsgegevens waarvoor geen toestemming van de Gebruikers vereist is

2.1.Wettelijke verplichtingen van 777.nl en gegevensverwerking die nodig is voor het gebruik van de Site

2.2. Andere verwerkingen van persoonsgegevens waarvoor geen toestemming van Gebruikers vereist is

3. Verwerking van persoonsgegevens waarvoor wel toestemming van de Gebruikers vereist is

4. Rechten van de gebruikers

4.1. Recht op toegang

4.2.Recht om rechtzetting aan te vragen

4.3. Recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens

4.4. Recht om vergeten te worden

4.5 Recht om de verwerking van gegevens te beperken

4.6. Overdracht van gegevens aan een andere data controller

4.7. Modaliteiten

4.8. Verwittiging

5. Locatie, bewaring en bewaarperiode van persoonlijke gegevens

6. Aansprakelijkheid van 777.nl - Gegevensverwerker

7. Diversen

1. Achtergrond

777.nl verwerkt persoonsgegevens van Gebruikers van de Site voor de doeleinden en binnen de grenzen van het Prive beleid, tijdens elk bezoek aan of gebruik van de Site. Bij de verwerking van persoonsgegevens draagt 777.nl er zorg voor dat de geldende wet- en regelgeving wordt nageleefd, namelijk Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 / de NL Algemene Verordening gegevensverwerking) betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens (hierna: "de Verordening").

In dit verband, en op grond van deze verordening, is 777.nl

- wettelijk verplicht de persoonsgegevens van Gebruikers te verwerken. Deze verwerking wordt toegelicht in artikel 2.1 van het Prive beleid;

- verwerkt tevens persoonsgegevens om Gebruikers in staat te stellen de Site te gebruiken en voor de noodzakelijke en legitieme doeleinden zoals uiteengezet in artikel 2.2 van het Prive beleid;

- verwerkt de persoonsgegevens die worden vermeld en voor de doeleinden die worden vermeld in artikel 3, na de voorafgaande, vrije en uitdrukkelijke toestemming van de Gebruikers.

Door de toegang tot en het gebruik van de Site worden de Gebruikers geacht het Prive beleid te hebben gelezen en aanvaard. Bovendien garanderen zij dat de aan 777.nl verstrekte gegevens en informatie juist zijn.

2. Verwerking van persoonsgegevens waarvoor geen toestemming van de Gebruikers is vereist

2.1 De wettelijke verplichtingen van 777.nl en de gegevensverwerking die vereist is voor het gebruik van de Site

777.nl zijn enerzijds gebonden aan de wettelijke en reglementaire verplichtingen waaraan alle exploitanten van online kansspelen en weddenschappen zijn onderworpen, en anderzijds, met het oog op de authenticatie van Gebruikers en om hen in staat te stellen de Site te gebruiken, de volgende persoonsgegevens te verwerken om de hieronder uiteengezette redenen. Voor deze verwerking van persoonsgegevens door 777.nl is geen toestemming van de Gebruikers vereist op grond van artikel 6.1, onder b) en c), van de Verordening.

De door de Gebruiker verstrekte persoonsgegevens worden bewaard in een bestand dat wordt beheerd door en te allen tijde onder de verantwoordelijkheid blijft van 777.nl, zoals uiteengezet in artikel 7.1.

a. Wat voor persoonsgegevens worden verwerkt?

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

achternamen, voornaam/voornamen, geboortedatum, taal, geslacht, woonplaats/adres, nationaal identificatienummer (of identiteitskaart- of paspoortnummer), e-mailadres, vast of mobiel telefoonnummer;

- bankgegevens wanneer op de Site transacties worden verricht voor het storten van bedragen en het opnemen van winsten;

- kopiëen van persoonlijke documenten ter verificatie van de Gebruiker, zoals een foto van een identiteitskaart, een bankafschrift, leveringsnota of enig ander document dat de

verblijfplaats en/of adres van de Gebruiker weergeeft.

- de webgeschiedenis van de Gebruiker en zijn of haar activiteiten op de Site, met inbegrip van de gokgeschiedenis, zijn transacties (winst en verlies, inzetten, stortingen, opnames, bonussen, prijzen of andere vormen van beloningen), bezoeken (browsergegevens, IP-adres), met name door het gebruik van cookies; die de Gebruiker hier op elk moment kan controleren of wijzigen,

- eender welke andere informatie die kan worden uitgewisseld tussen 777.be en de Gebruiker, in het bijzonder via e-mail of live chat, als onderdeel van zijn of haar registratie of door het gebruik van online games en weddenschappen aangeboden op de website.

b. Welke gegevensverwerking voert 777.nl uit?

De gegevensverwerking bestaat uit het verzamelen, vastleggen, bewaren, raadplegen, organiseren, gebruiken, kruisverwijzen of elke andere handeling die noodzakelijk of nuttig kan worden in het kader van de wettelijke en reglementaire bepalingen die zijn vermeld in artikel 2.1.c). De verwerking kan ook bestaan uit het doorgeven van persoonsgegevens:

- aan gerechtelijke en administratieve autoriteiten, waaronder met name de Kansspelautoriteit;

- aan leveranciers van 777.nl, wier diensten nodig zijn voor het gebruik van de Site en die worden genoemd op een lijst die kan worden opgevraagd bij de in artikel 7.5 genoemde contactpersoon;

c. Wat zijn de doeleinden van deze gegevensverwerking?

1) 777.nl is verplicht om persoonlijke data te verwerken volgens Artikels 2.1a en b om te voldoen aan de legale en reglementaire verplichtingen aan welke ze verbonden zijn, namelijk de volgende wettelijke bepalingen:

- de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, 22 april 2020) ter preventie van witwassen van geld en het financieren van terroristen;

- de wed en gokwet, de Wet Kansspelen op Afstand (KOA) en de Regelgeving Kansspelen op Afstand op kansspelen, weddenschappen, kansspelinrichtingen en de bescherming van spelers, specifiek de verplichtingen geplaatst op operatoren op het vlak van management en administratie, met de introductie van Cruks (Centraal register van uitgesloten spelers) en uitvoeringsbevelen.

2) 777.nl verwerkt ook persoonlijke data uiteengezet in Artikel 2.1.a) om spelers te authenticeren en hun toe te laten toegang te krijgen tot en de site te gebruiken. Deze verwerking wordt gedaan om:

- Gebruiker registraties en accounts te beheren,

- stortingen en winsten te beheren en, algemener, online speel en wedservices aan te bieden;

- Gebruikers op de hoogte te houden van services aangeboden door 777.nl;

- klantenservices te beheren, inclusief de klantendienst en frauderisico.

2.2. Andere verwerkingen van persoonsgegevens waarvoor geen toestemming van Gebruikers vereist is

777.nl verwerkt ook de volgende persoonsgegevens voor de legitieme doeleinden die hieronder worden uiteengezet. Voor deze verwerking van persoonsgegevens door 777.nl is geen toestemming van de Gebruikers vereist op grond van artikel 6.1.f van de Verordening.

De door de Gebruiker verstrekte persoonsgegevens worden bewaard in een bestand dat wordt beheerd door en te allen tijde onder de verantwoordelijkheid blijft van 777.nl, zoals uiteengezet in artikel 7.1.

a. Wat voor persoonsgegevens worden verwerkt?

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

- achternamen, voornaam/voornamen, geboortedatum, taal, geslacht, woonplaats/adres, taal, e-mailadres, vast of mobiel telefoonnummer;

- Bankdetails gebruikt for stortingen & uitbetalingen op de Site;

- kopieën van persoonlijke documenten die de authentificatie van de Gebruikers mogelijk maken, zoals een foto van de identiteitskaart, een rekeningafschrift, een bewijs van stortingen of enig ander document dat de woonplaats en/of adres van de Gebruiker bewijst;

- de webgeschiedenis van de Gebruiker en zijn of haar activiteiten op de Site, met inbegrip van de gokgeschiedenis, transacties (winst en verlies, inzetten, stortingen, opnames, bonussen, geschenken of andere vormen van beloningen), bezoeken (browsergegevens, IP-adres), met name door het gebruik van cookies;

- eender welke andere informatie die kan worden uitgewisseld tussen 777.be en de Gebruiker, in het bijzonder via e-mail of live chat, als onderdeel van zijn of haar registratie of door het gebruik van online games en weddenschappen aangeboden op de Site.

b. Welke gegevensverwerking voert 777.nl uit?

De gegevensverwerking bestaat uit het verzamelen, vastleggen, bewaren, raadplegen, organiseren, gebruiken, kruisverwijzen van persoonlijke data uiteengezet in Artikel 2.2a. Dit bestaat ook uit het doorgeven van deze persoonsgegevens aan derde partijen. Een lijst van deze kan aangevraagd worden van de contactpersoon vermeld in Artikel 7.5.

c. Wat zijn de legitieme doeleinden van deze gegevensverwerking?

777.nl verwerkt persoonsgevens vrmeld in Artikel 2.2a voor de volgende legitieme doeleinden:

- het uitbrengen van nieuwe spellen;

- het promoten, adverteren en marketen van online spellen (evenals het beheren van andere affiliate en getrouwheidsprogrammas), inclusief het versturen van SMS berichten, telefoonoproepen, push notificaties, nieuwsbrieven, enlectronisch of op papier;

- Het deelnemen aan westrijden of promotionele aanbiedingen, inclusief de communicatie in verband met winnaars;

- om tevredenheidsonderzoeken, statistische studies, trendanalyses en marktonderzoek uit te voeren om online gameservices te verbeteren of Gebruikers te beschermen en gokverslaving te voorkomen evenals management, marketing en rapportage doeleinden, inclusief profilering.

3. Verwerking van persoonsgegevens waarvoor wel toestemming van de Gebruikers vereist is

Door de 777.nl website te gebruiken, voor welke reden dan ook, geeft de Gebruiker hun vrije, individuele, geïnformeerde en ondubbelzinnige toestemming aan 777.nl

De door de Gebruiker verstrekte persoonsgegevens worden bewaard in een bestand dat wordt beheerd door en te allen tijde onder de verantwoordelijkheid blijft van 777.nl, zoals uiteengezet in artikel 7.1.

De Gebruiker zal ook zeker rechten hebben, inclusief het recht om hun toestemming op elk moment terug te trekken, volgens de voorwaarden van Artikel 3.4.

3.1. Aard van de verwerkte persoonsgegevens

777.nl verwerkt de volgende persoonsgegevens:

- achternamen, voornaam/voornamen, geboortedatum, taal, geslacht, woonplaats/adres, nationaal identificatienummer (of identiteitskaart- of paspoortnummer), e-mailadres, vast of mobiel telefoonnummer;

- de webgeschiedenis van de Gebruiker en zijn of haar activiteiten op de Site, met inbegrip van de gokgeschiedenis (casino en sportweddenschappen), hun transacties (winst en verlies, inzetten, stortingen, opnames, bonussen, geschenken of andere vormen van beloningen), bezoeken (browsergegevens, IP-adres), met name door het gebruik van cookies;

- eender welke andere informatie die kan worden uitgewisseld tussen 777.be en de Gebruiker, in het bijzonder via e-mail of live chat, als onderdeel van zijn of haar registratie en het gebruik van online gaming en weddenschappen aangeboden op de Site.

De door de Gebruiker verstrekte persoonsgegevens worden bewaard in een bestand dat wordt beheerd door en te allen tijde onder de verantwoordelijkheid blijft van 777.nl, zoals uiteengezet in artikel 7.1.

3.2. De dataverwerking

De gegevensverwerking bestaat uit het verzamelen, vastleggen, bewaren, raadplegen, organiseren, gebruiken, kruisverwijzen van persoonlijke data uiteengezet in Artikel 3.1. Dit bestaat ook uit het doorgeven van deze persoonsgegevens aan derde partijen. Een lijst van deze kan aangevraagd worden van de contactpersoon vermeld in Artikel 7.5.

3.3. Doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens

De persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt door 777.nl met het oog op:

- het promoten, adverteren en marketingactiviteiten, inclusief lidmaatschap en het beheren van getrouwheidsprogrammas rond het aanbieden van online speelservices, inclusief het versturen van SMS berichten, telefoongesprekken, push notificaties, papieren of elektronische nieuwsbrieven waarin persoonlijke gegevens verwerkt worden door derde partijen.

4. Rechten van de Gebruiker

Onverminderd Artikelen 2 en 5 kan de Gebruiker zijn of haar rechten uitoefenen om te vragen dat hun data aangepast wordt, om te vermijden dat deze verwerkt wordt en de verwerking te limiteren, volgens de voorwaarden en binnen de grenzen die hieronder worden uiteengezet.

4.1. Recht op toegang

a. 777.nl kan Gebruikers voorzien van de volgende informatie:

- de naam en contactgegevens van de data controller;

- de contactgegevens van de data protection officer;

- de verwerkte persoonsgegevens;

- de doeleinden waarvoor de persoonlijke data verwerkt wordt en de legale basis voor deze verwerking;

- de ontvangers of categorieën, zoals van toepassing;

- en, indien van toepassing, het feit dat de data controller persoonsgegevens wil overzetten naar een land buiten de Europese Unie en: of het feit dat de Europese Comissie een adequaatheidsbesluit (of niet) heeft aangenomen, en indien een beslissing van die aard niet is aangenomen, de garanties aangeboden door het niet-EU land en de ingezette middelen om kopieën van de persoonlijke data te krijgen.

- De optie om bezwaar te maken tegen de automatische verwerking van hun data inclusief profilering, tenzij er gegronde redenen zijn voor 777.nl om hun data te verwerken, inclusief de optie om bezwaar te maken tegen enige verwerking van hun persoonlijke data voor marketingdoeleinden.

b. Gebruikers hebben het recht om op enig moment de informatie te zien waarnaar verzezen word in dit Artikel en Artikel 3.1 via de contactpersoon vermeld in Artikel 7.5. 777.nl geeft binnen één maand antwoord op verzoeken voor zulke informatie.

c. Gebruikers kunnen een kopie krijgen van persoonlijke data die verwerkt wordt. Voor enige bijkomende kopie, behoudt 777.nl het recht om betaling te eisen voor enige kosten die gemaakt worden in verband met dit nieuwe verzoek. Deze kosten zullen berekend worden op basis van de administratieve kosten gemaakt voor het verzoek en zal niet hoger uitkomen dan 20 euro.

d. Gebruikers hebben het recht om informatie of een kopie hiervan in een gestructureerd formaat aan te vragen, zodat de persoonlijke data wordt weergegeven in een formaat dat voldoet aan technische standaards wanneer het verzoek om toegang gemaakt werd. Dit formaat zal automatische leesbaarheid toelaten.

4.2. Recht om rechtzetting aan te vragen

777.nl garandeert en vraagt Gebruikers om hun persoonlijke data bij te werken en te verbeteren indien deze onjuist of onvolledig wordt. Dit recht om data recht te zetten kan uitgeoefend worden door de persoon in Artikel 7.5 te contacteren.

4.3. Recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens

777.nl laat Gebruikers toe om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun persoonlijke data, geheel of gedeeltelijk, op basis van de volgende redenen:

- de data is onjuist

- de verwerking is niet langer nodig voor het doeleinde waarvoor de data verzameld werd;

- de Gebruiker heeft zijn of haar toestemming ingetrokken;

- deze data werd illegaal verwerkt.

Daarbovenop laat 777.nl Gebruikers toe om bezwaar te maken tegen:

- de automatische verwerking van hun data inclusief profilering, tenzij er gegronde redenen zijn voor 777.nl om hun data te verwerken.

- enige verwerking van hun persoonlijke data voor marketingdoeleinden, inclusief profilering indien dit gelinkt is aan deze marketing.

Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van data kan uitgeoefend worden door de persoon in Artikel 7.5 te contacteren.

4.4. Recht om vergeten te worden

777.nl verbindt zich er ook toe om enige aanvragen om data te verwijderen zo snel mogelijk op te volgen (recht om vergeten te worden) wanneer:

- de verwerking is niet langer nodig voor het doeleinde waarvoor de data verzameld werd;

- de Gebruiker heeft zijn of haar toestemming ingetrokken;

- deze data werd illegaal verwerkt of moet verwijderd worden na een legale verplichting.

- de Gebruiker maakt bezwaar tegen de automatische verwerking van zijn of haar data inclusief profilering, tenzij er gegronde redenen zijn voor 777.nl om hun data te verwerken.

- de Gebruiker maakt bezwaar tegen enige verwerking van zijn of haar persoonlijke data voor marketingdoeleinden, inclusief profilering indien dit gelinkt is aan deze marketing.

4.5. Recht om de verwerking van gegevens te beperken

Gebruikers hebben ook het recht om de verwerking van hun gegevens door 777.nl te beperken wanneer:

- de Gebruiker gelooft dat deze persoonlijke gegevens onjuist zijn, terwijl 777.nl de juistheid van deze informatie checkt.

- de verwerking illegaal is en de Gebruiker niet wenst dat hun data gewist wordt maar vraagt dat de verwerking ervan gelimiteerd wordt;

- de Gebruiker maakt bezwaar tegen enige verwerking van zijn of haar persoonlijke data voor marketingdoeleinden, inclusief profilering indien dit gelinkt is aan deze marketing en het nodig is om de wettelijkheid van 777.nl's redenen voor de voortzetting van deze verwerking na te kijken.

- 777.nl® heeft niet langer nood aan de persoonsgegevens maar het data subject wenst deze bij te houden om legale claims neer te zetten, uit te voeren of te verdedigen.

Het recht om de verwerking van data te beperken kan uitgeoefend worden door de persoon in Artikel 7.5 te contacteren.

4.6. Overdracht van gegevens aan een data controller

Gebruikers mogen de persoonsgegevens verwerkt door 777.nl doorgeven aan een andere data controller zonder bezwaar van 777.nl in het kader van Artikelen 2.2 en 3.

Om zo een transfer technisch mogelijk te maken mogen Gebruikers 777.nl vragen dat dit uitgevoerd wordt door hun datacontroller.

4.7. Modaliteiten

De rechten herkend door 777.nl aan de Gebruiker moeten uitgeoefend worden in het kader van de modaliteiten gedefinieerd in Aritkel 7.5.

777.nl geeft binnen één maand antwoord op verzoeken van Gebruikers en houdt voor deze reden een register bij.

4.8. Verwittiging

777.nl zal de Gebruiker verwittigen omtrent enige data die verwijdert of rechtgezet wordt in overeenstemming met Artikelen 4.2 en 4.4 tenzij deze notificatie onmogelijk is of buitenproportioneel moeilijk is.

Deze notificatie zal verzonden worden via brief of e-mail, volgens de contactgegevens aangegeven door de Gebruiker.

5. Locatie, bewaring en bewaarperiode van persoonlijke gegevens

5.1. 777.nl bewaart de persoonsgegevens van Gebruikers op gepaste wijze en veilig in een formaat die het mogelijk maakt deze te identificeren en beschikbaar te maken.

Deze data wordt bewaard en gehost door Amazon Web Services. 777.nl voldoet aan alle nodige of nuttige veiligheidsgaranties wanneer het aankomt op de huidige technische standaards.

5.2. De persoonlijke data van de gebruikers wordt bijgehouden door 777.nl voor de redenen vermeld in Artikels 2 en 3. Deze worden bijgehouden voor een periode van 10 jaar voor alle doeleinden vermeld door Artikel 2.a; 777.nl behoudt daarom het recht voor om persoonsgegevens van Gebruikers bij te houden om enige wettelijke reden wegens het feit dat het bedrijf zaken doet omtrent online gaming. Gebruikers verklaren dat zij hiervan op de hoogte werden gebracht en ermee eens zijn dat 777.nl verplicht is om een kopie van de identiteitskaart of identiteitsdocument van de Gebruiker bij moeten houden gedurende minstens tien jaar vanaf de datum van de laatste speelactiviteit van de speler op de Site.

Daarenboven wordt persoonlijke informatie bijgehouden voor een periode niet langer dan het tijdsbestek nodig voor de realisatie van de verwerking, voor alle doeleinden vermeld in artikels 2 en 3 gegeven dat er rekening gehouden wordt met de bewaarperiode, de specifiteit van de services geboden door 777.nl, de hypothese dat, op initiatief van de Spelcomissie, een juridische authoriteit of een andere derde partij, 777.nl zou gedwongen worden om een juridisch recht te verklaren of uit te oefenen, in overeenstemming met de behandeling van de persoonsgegevens van de Gebruiker.

6. Aansprakelijkheid van 777.nl - Data processor

6.1. 777.nl verbindt zich ertoe ervoor te zorgen dat de verwerking van persoonlijke data uitgevoerd wordt op een wettelijke, loyale en transparante manier wanneer het aankomt op de betrokken gebruiker. Enige dataverwerkingsoperatie uitgevoerd door 777.nl zal gebeuren overeenkomstig Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonlijke gegevens en dit Prive beleid. 777.nl zal alle redelijke en gepaste middelen gebruiken om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de persoonlijke gegevens die zij verwerken te garanderen. Deze technische en organisatorische manieren worden uitgelegd in de databeschermingshandleiding die beschikbaar is van de contactpersoon vermeld in Artikel 7.5.

Technische middelen omvatten de anonimisering en versleuteling van persoonlijke data, afhankelijk van het doeleinde.

Organisatorische middelen omvatten het uitvoeren van interne audits, bovenop de audits van de Kansspelautoriteit waaraan 777.nl onderworpen kan zijn.

Indien nodig zullen 777.nl en de databeschermingsofficier een effectbeoordeling doen wanneer de dataverwerking mogelijk een hoog risico kan vormen voor Gebruikers.

6.2. De persoonlijke data van Gebruikers worden niet verstuurd aan andere derde partijen dan leveranciers en partners van 777.nl, behalve dan voor de doeleinden uiteengezet in Artikelen 2.1, 2.2 en 7.2, bijgevolg:

- De data transfer vereist wordt door een wet of een verordening of wanneer bevolen door een administratieve of juridische autoriteit;

- De data transfer nodig is voor de voorziening van online gaming en wedservices, of onderhoudsservices;

- De Gebruiker toestemming heeft gegeven voor een dergelijke transfer;

De partner zal geen dataprocessor zijn tenzij ze de persoonsgegevens verwerken namens 777.nl. 777.nl zal niet verantwoordelijk gehouden worden voor het verwerken van de persoonsgegevens van de Gebruikers door partners die hun eigen services in eigen naam en namens zichzelf voorzien of indien het bewijst dat het geen verantwoordelijkheid had voor de gebeurtenis die aanleiding gaf tot de schade.

In het geval dat 777.nl optreedt als de partner van de processor, zal 777.nl verantwoordelijk zijn voor enige schade veroorzaakt door het verwerken van persoonlijke data in strijd met de Verordening of dit Prive beleid, enkel wanneer het niet optreedt in overeenstemming met verplichtingen van de Verordening of dit Prive beleid wanneer het aankomt op processors of wanneer het optrad buiten of in strijd met de wettelijke instructies van de partner.

777.nl zal niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige schade indien het kan bewijzen dat zij niet verantwoordelijk waren voor het feit dat de schade veroorzaakte.

6.3. 777.nl zal ervoor zorgen dat wanneer de verwerking gedaan wordt door een processor in naam van 777.nl, dat de processor genoeg garanties zal geven dat technische en organisatorische middelen ingezet werden en in het algemeen dat er in overeenstemming met de Verordening gehandeld werd. Specifiek, de processor moet in overeenstemming met de Verordening handelen en daarom een rapport bijhouden omtrent de verwerkingsactiviteiten.

6.4. 777.nl zal zich inzetten om in het geval van een veiligheidsprobleem in verband met verwerkte data die de vetrouwelijkheid kunnen aantasten, 777.nl® dit zo snel mogelijk zal rapporteren aan de databeschermingsautoriteit vermeld in Artikel 7.4 en, indien mogelijk, binnen de 72 uur, van zodra het incident opgemerkt wordt.

777.nl zal enig veiligheidsincident neerschrijven en technisch en organisatorisch nodige middelen inzetten om het probleem op te lossen.

777.nl zal ook de getroffen Gebruikers informeren, in het geval dat de databreuk een risico vormt voor de rechten en vrijheden van de Gebruiker; de Gebruiker zal geïnformeerd worden via post of e-mail via de aangegeven contactdetails.

7. Diversen

7.1. Registratie van persoonlijke gegevens en databeschermingshandleiding

Als controller van persoonsgegevens houdt 777.nl een verslag bij van alle dataverwerkingsactiviteiten. Dit verslag houdt alle informatie omtrent het type verwerkte data, datasubjects, potentiële data ontvangers, de doeleinden van deze dataverwerking en hoe lang de data bijgehouden zal worden bij, evenals een algemene beschrijving van technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen.

De door de Gebruiker verstrekte persoonsgegevens, enige verwerking van deze gegevens en de doeleinden van zulke verwerking worden bewaard in een bestand dat wordt beheerd door en te allen tijde onder de verantwoordelijkheid blijft van 777.nl. Naast de informatie hierboven bevat dit verslag:

- een beschrijving van de doeleinden van de verwerking;

- een beschrijving van de categorieën van data subjecten en de categorieën van persoonlijke gegevens;

- de categorieën van ontvangers naar wie de persoonlijke data verzonden werd of verzonden zal worden, inclusief ontvangers in niet-EU landen of internationale organisaties;

- de deadlines voor het verwijderen van verschillende datacategorieën;

- een algemene beschrijving van technische veiligheidsmaatregelen.

Daarenboven is 777.nl op dit moment bezig om ISO 27001 gecertificeerd te worden. Voor deze gebeurtenis heeft het een databeschermingshandleiding geproduceerd waarin alle technische en organisatorische middelen omschreven worden die de veiligheid van informatie binnen 777.nl verzekeren, inclusief die met betrekking op de bescherming van persoonlijke data. Toegang hiertoe is mogelijk via de contactpersoon vermeld in Artikel 7.5.

7.2. Volledige overeenkomst - wijziging van het Prive beleid

Het Prive beleid bevat alle contractuele provisies waaraan Gebruikers verbonden zijn, onverminderd de algemene bepalingen in de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de Site waarvan ze een integraal deel vormen. De Algemene Gebruikersvoorwaarden van de site blijven van toepassing voor enige zaken die geen betrekking hebben op de bescherming van persoonsgegevens.

Daarnaast behoudt 777.nl zich het recht voor om het Prive beleid te wijzigen. Enige updates zijn van toepassing op de Gebruikers eens gepubliceerd op de Site. 777.nl verbindt zich ertoe de datum waarop het Prive beleid op de Site verscheen te vermelden.

7.3. Bewijskracht

De Gebruiker erkent dat de elektronische documenten die uitgewisseld worden en de elektronische data die verzameld wordt gedurende hun gebruik van de Site dezelfde bewijskracht hebben dan wanneer deze documenten of data verzonden of op papier gecommuniceerd werden. Om deze reden zal de Gebruiker de kracht of bewijskracht van deze niet betwisten enkel om het feit dat deze in elektronische vorm zijn.

7.4. Databeschermingsautoriteit (AP)

Overeenkomstig Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonlijke gegevens heeft de Gebruiker het recht om aanvullende informatie te vragen of een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit in Nederland.

De databeschermingsautoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Contact details:

Adres:

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2509 AJ Den Haag

Nederland

Telefoon: +31 (0) 88 1805 250

Website: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

7.5. Contact - Informatie over de identiteit van de data controller en de data protection officer

777.nl kan gecontacteerd worden met enige vragen omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van de Gebruikers op de volgende manieren:

- Brief: Rue Royale 4, 4900 Spa, België

- Email: [email protected]

Enig verzoek omtrent de uitvoering van de rechten uitgelegd onder Artikel 4 moet verzonden worden naar [email protected].

777.nl heeft ook een databeschermingsofficier aangewezen onder Artikel 37 van de hierboven geciteerde Verordening. Deze persoon kan gecontacteerd worden via e-mail: [email protected] Zij zijn verantwoordelijk dat her verwerken van de persoonsgegevens van Gebruikers op een legale manier gebeurt en wordt gevolgd.


Opmerking: In het geval van verschillen tussen de Engelse en Nederlandse versie van dit Prive beleid heeft de Engelse versie voorrang.